REIZEN

DSC_0724.jpg
DSC_0828.jpg

Wij verzorgen dolfijnreizen naar het Sataya Rif in de Rode Zee in Egypte met als belangrijkste insteek: Jij bepaalt, niets moet.

 

Vast element van de reis is dat je de mogelijkheid hebt 3x per dag de dolfijnen (mits ze er zijn, het blijven wilde dieren) van dicht bij te bewonderen, met ze mee zwemmen, ze zien spelen, stoeien & slapen. Daarnaast is het een week waarin je echt helemaal vrij bent om zelf aan te geven waar je behoefte aan hebt, wij verwachten dat je je dag zo invult, dat je het maximale uit je vakantie haalt. Het draait even om jou.

Per reis bieden we een verschillend programma aan, afhankelijk van de deelnemers behoefte. Van yoga tot reiki, er worden mantra's gezongen, je kan elkaar opzoeken voor mooie gesprekken. Het is een week waarin je mag kiezen of je dat wil, en als je dat allemaal niet wilt, is dat voor ons helemaal prima. Wij geven aan. Jij bepaalt hoe je het invult.

Iedere vrouw heeft een ongekende kracht in zich, maar vaak genoeg ben je je daar zelf niet van bewust.

 

We staan zo vaak in de doe- of organiseer- stand dat even de tijd nemen om naar binnen te kijken en je op je schouder te kloppen om alles wat je toch maar neerzet en flikt op een dag er nooit van komt. En wie herkent niet dat als er eens een balletje niet goed wordt opgevangen je jezelf & je omgeving (zo voelt het in ieder geval) je enorm veroordeelt voor de fout die je gemaakt hebt? 

En wat nou als vrouwen een week lang hun krachten bundelen? Even een week samen gaan zitten, en hun ervaringen, talenten en opgedane lessen delen met elkaar. Niet omdat je er iets voor terug krijgt, niet omdat het moet, maar omdat het eigenlijk zo veel leuker is als we elkaar helpen en het met iedereen goed gaat. En wie weet waar het toe leidt? 

 

Een week met vrouwen onder elkaar is magisch. Zelfs de vrouwen die daar van tevoren best tegenop zien ontdekken ergens in de week dat het heel fijn is als je echt alle tijd hebt met en voor elkaar, zelfs als je elkaar aan het begin van de week niet kent. Dat je gehoord en gezien wordt op een manier die alleen mogelijk is als je met vrouwen onderling bent. 

De setting: iedereen ver van huis, in zo'n mooie omgeving, met de geweldige ervaringen onder water zorgt vaak voor veel raakvlakken. En dan komen de hilarische verhalen, de herkenbare pijnlijke blunders en de gedeelde ervaringen vanzelf. De feedback van de deelnemers is dat het echt is, dat het goed voelt, dat het veilig is en daardoor warm en fijn.

En dan zijn er ook nog schitterend mooie vrouwen die dit geweldig zouden vinden, voor wie het echt een droom is, voor wie het zo goed zou zijn, maar voor wie het (financieel) helaas onbereikbaar is. Nammu wil het juist ook voor die vrouwen mogelijk maken. Bij voldoende betalende passagiers zullen we altijd manieren zoeken om het ook haalbaar te maken voor anderen, dat hebben we tot nu toe iedere reis gedaan, en dat zullen we blijven doen!