Even voorstellen

ONS TEAM

Eslam Hamzah

Eslam Hamzah, 1989, werkt al sinds zijn 15de op schepen op de Rode Zee. Hij is gelicenseerd dive- & snorkelguide, seaman, en de schakel tussen de kapitein en zijn bemanning en onszelf. Daarnaast blijkt keer op keer hoe fijn zijn rustige aanpak tijdens het snorkelen werkt. Hij is er gewoon, hij heeft je altijd in de gaten, ziet je echt, en wijst je tijdens het snorkelen op bijzondere dingen. Hij heeft de gave om op het juiste moment op de juiste plek te zijn. Zijn kennis van niet alleen de Egyptische taal, maar ook de cultuur en tradities, en inzicht in die van ons, zorgt ervoor dat de gang van zaken aan boord soepel verloopt.

 

Zijn hart ligt bij Nammu, hij wil altijd het beste voor de groep. Een onmisbare expert in ons team!

Conny Wildeman

Conny Wildeman, 1968, levenscounselor, fotograaf, getrouwd met Boudewijn en moeder van drie pubers.

 

Vanaf jonge leeftijd heb ik, zonder dat ik me daar echt bewust van was, altijd interesse in het grotere geheel gehad. Ik leefde mijn leven, ging eens op onderzoek uit in een training, ik las eens een spiritueel boek en daar bleef het wel bij. Op mijn 37e, in een tijdsbestek van een paar maanden, werd ik moeder van mijn tweede, hadden we een grote verbouwing in ons nieuwe huis, raakte ik mijn baan kwijt en overleed volkomen onverwachts mijn moeder. Deze gebeurtenissen bij elkaar hebben in mijn leven voor een ommekeer gezorgd. Met vallen en opstaan ben ik er uiteindelijk achter gekomen dat leven vanuit het besef van een allesomvattende liefde mij uiteindelijk op mijn pad heeft gebracht en daar houdt. 

 

Maar hoe ben ik tot dit inzicht gekomen? Na een sessie bij Bonnie Bessem ben ik de opleiding tot Levenscounselor gaan volgen bij het Levenscollege. Tijdens deze opleiding werd ik heen en weer geslingerd tussen, ja wat eigenlijk, ik werd gewoon heen en weer geslingerd. Het voelde als een soort orkaan, maar gaandeweg kon ik steeds vaker het oog van de orkaan vinden waar het rustig was. Het heeft me zoveel gebracht. Samenvattend is mijn leven vooral veel mooier en intenser geworden. Ik heb geweldige vrouwen ontmoet, waaronder Pitta, en we hebben allemaal onze eigen missie in het leven ontdekt. Die van mij is dat ik vrouwen graag wil laten ervaren hoe anders je leven wordt, als je de lichtheid van liefde als uitgangspunt neemt, deze missie draag ik uit in de community People of Love. En natuurlijk ben en blijf ik in ontwikkeling, Ik zit nu in een vervolgtraject om mijn mediamieke en intuitive kant verder te ontwikkelen. Het delen daarvan vind ik zo verrijkend!

 

En hoe mooi is het om dat te doen op een boot in het Sataya Rif in Egypte? De energie is daar zo bijzonder dat het lijkt alsof het allemaal vanzelf gaat. Elke ochtend zit ik klaar op het bovendek om mantra’s te zingen uit de Kundalini traditie, prachtig om te zien wat het met elkaar zingen doet. Het komt op een diep niveau binnen en tegelijkertijd raakt het zingen een lichtheid aan, mensen gaan letterlijk anders uit hun ogen kijken. Natuurlijk hoef je niet mee te doen, jij bepaalt!

 

Naast het chanten ben ik er de rest van de dag om te zorgen dat het niemand aan iets ontbreekt, om te kijken of iedereen het fijn heeft, en sta ik altijd klaar om mensen te helpen bij (persoonlijke) vraagstukken, als ze daar behoefte aan hebben. Ik hou van de humor en luchtigheid aan boord, vooral in combinatie met de soms diepgaande gesprekken. Het is echt een unieke formule en ik vind het iedere keer geweldig om daar deel van te kunnen uitmaken.