REIZEN

DSC_1036.jpg
DSC_0981_bewerkt.jpg

Wij verzorgen dolfijnreizen naar het Sataya Rif in de Rode Zee in Egypte met als belangrijkste insteek: Jij bepaalt, niets moet.

De insteek van deze reis is dat er een kruisbestuiving ontstaat van kennis en samenwerking. Een bodem voor eventuele samenwerkingen. Werk je met groepen, werk je als coach of op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, denk aan therapeut, yoga etc etc reikimaster, of help je graag mensen? Dan zal je wellicht ervaren dat jij ook soms de tijd nodig hebt om naast het geven vanuit je vakgebied, te ontvangen. Opladen & liefde in haar meest oprechte vorm. 

 

Wat er gebeurt in een week op een schip in de Rode Zee tussen de dolfijnen is moeilijk uit te leggen moeilijk in woorden te vangen. Het is een dooddoener maar hoe beschrijf je de smaak van een sinaasappel, je moet het eigenlijk echt zelf ervaren. Wat het zeker met je doet is dat het lagen weg haallt, waarvan je niet eens wist dat je ze had. Er is ruimte en tijd en aandacht voor dingen die netjes weggestopt zaten. En we creeren een sfeer en plek aan boord waar we, met elkaar, gaan verbinden, en waar je je plannen, twijfels, obstakels kunt neerleggen en waar we vervolgens met z'n allen, in liefde en zonder oordeel naar kijken, met als enige doel je verder te helpen. De dingen worden helderder, en het uitgangspunt is je niet alleen zelf meer gefocust te krijgen, maar ook om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Om die mooie verbinding, en dat vangnet van liefdevolle steun, thuis te behouden. Want wat je daar samen mee maakt, dat blijft, ook als we weer terug zijn.

Vast element van de reis is dat je de mogelijkheid hebt 3x per dag de dolfijnen (mits ze er zijn, het blijven wilde dieren) van dicht bij te bewonderen, met ze mee zwemmen, ze zien spelen, stoeien & slapen. Daarnaast is het een week waarin je echt helemaal vrij bent om zelf aan te geven waar je behoefte aan hebt, wij verwachten dat je je dag zo invult, dat je het maximale uit je vakantie haalt. Het draait even om jou.

Per reis bieden we een verschillend programma aan, afhankelijk van de deelnemers behoefte. Van yoga tot reiki, er worden mantra's gezongen, je kan elkaar opzoeken voor mooie gesprekken. Het is een week waarin je mag kiezen of je dat wil, en als je dat allemaal niet wilt, is dat voor ons helemaal prima. Wij geven aan. Jij bepaalt hoe je het invult.

 

Als je denkt dat jouw talent heel erg goed zou passen in een programma aan boord, dan wil ik daar alles van weten, maar vraag ik je eerst een keer mee te gaan als deelnemer. De ervaring heeft ons geleerd dat je van tevoren geen idee hebt wat er gebeurt, wat er kan loskomen of wat het met je doet, en dat je dat echt eerst moet meemaken om goed in te kunnen schatten of en zo ja hoe je zelf je bijdrage kan leveren aan deze geweldige processen bij elkaar.