• nammutravels

Review Women Only Reis 2019

Bijgewerkt op: 5 jun 2019

Review Otje van der Leij. Mei 2019


Het is de meest inspirerende ervaring die ik de afgelopen jaren heb gehad.

Zwemmen met tientallen dolfijnen; snorkelen tussen de meest prachtige vissen; lezen en mediteren op het zonnedek; heerlijk eten met lieve, inspirerende vrouwen - de vakantie met Nammu Travels was een droom. Het is de meest inspirerende ervaring die ik de afgelopen jaren heb gehad.


De dolfijnen hebben een speciale aantrekkingskracht. Ze zijn nieuwsgierig, kijken je aan, maken contact en vrijen voor je ogen. Ze zijn een spiegel waarin we onszelf tegenkomen. Ik laat mensen niet zo snel dichtbij komen, maar de dolfijnen hebben me geïnspireerd mezelf wat meer te laten zien. Als je je openstelt voor de wereld, helpt de wereld jou ook.


In tegenstelling tot de dagjesmensen die gespitst zijn op het zoeken naar dolfijnen, hadden wij meer rust. We lagen immers een week bij het sataya reef in de rode zee. We konden het ritme van de dolfijnen volgen. Wachten tot ze in de buurt waren, vlakbij ons jacht. En wij zo - plons - het water insprongen. Magisch!

Pitta, de reisbegeleider was ongelofelijk lief. We werden in de watten gelegd met vriendelijkheid, rust en lekker eten. Je mocht mantra’s zingen, kon reiki behandelingen krijgen, maar als je liever wilde zwemmen, kletsen, slapen of lezen, was dat ook goed. Niks moest, alles mocht. Ik wil nog een keer! Met Nammu Travels uiteraard..38 keer bekeken0 reacties