REIZEN

Nammu1.jpeg
DSC_0665.jpg

Wij verzorgen dolfijnreizen naar het Sataya Rif in de Rode Zee in Egypte met als belangrijkste insteek: Jij bepaalt, niets moet.

 

Omdat de locatie zo uniek is het snorkelen met wilde dolfijnen zo bijzonder, is het bijna een must om diet met je eigen groep te doen: collega's om een jubileum te vieren, je 50-ste verjaardag of trouwdag vieren met kinderen en kleinkinderen, met een groep ski-vriendinnen een keer iets anders doen. Hoe de samenstelling ook is, neem contact met ons op en we kijken of we de week precies zo kunnen inrichten als jij/jullie gedacht had/hadden.

De setting leent zich voor intieme familie momenten, maar ook voor teambuilding & scrum-sessies. Omdat we met jullie gaan kijken waar behoefte aan, is het programma exact zoals jullie dat willen. We kunnen een deel van het rustprogramma voor je invullen, door bijvoorbeeld een massage aan boord aan te bieden, of een fotografe mee te nemen om alles professioneel vast te leggen, of een workshop van het een en ander te organiseren. We kunnen de groep met andere deelnemers voor je aanvullen om de prijs behapbaar te houden, maar je kan de boot ook afhuren, wat je maar wil.

Wederom is het vaste element van de reis de mogelijkheid hebt 3x per dag de dolfijnen (mits ze er zijn, het blijven wilde dieren) van dicht bij te bewonderen, met ze mee zwemmen, ze zien spelen, stoeien & slapen. Daarnaast is het een week waarin je echt helemaal vrij bent om zelf aan te geven waar je behoefte aan hebt, wij verwachten dat je je dag zo invult zoals jij dat wil. 

DSC_1026.jpg