REIZEN

Wij verzorgen dolfijnreizen naar het Sataya Rif in de Rode Zee in Egypte met als belangrijkste insteek: Jij bepaalt, niets moet.

 

Mijn eerste gedachte toen ik voor het eerste gesnorkeld had met wilde dolfijnen was "dit wil ik een keer met mijn nichtjes doen, dit moeten ze meemaken!" en binnen een half jaar lagen we met z'n drieën in het water. En het was geweldig. Een ervaring die we samen gedeeld hebben, en waarvan ik zeker weet dat ze het nooit meer gaan vergeten.

 

Hoe mooi is het om zo samen herinneringen te kunnen maken! We organiseren ook weken, tijdens schoolvakanties, om met je gezin of met een kind te doen. Als het ook maar enigszins mogelijk is zullen we ons best doen om de leeftijden van de kinderen op elkaar af te stemmen, zodat ze ook naast het snorkelen aansluiting bij elkaar kunnen vinden. Maar, met het grootse zwembad voor de deur, een klein rifje om ook vanaf de boot veilig te kunnen snorkelen, meer dan voldoende toezicht van de bemanning, en luchtbedden en opblaasbare sup mee, vermaakt ieder kind zich en hebben de ouders alle rust en tijd om zelf ook echt te genieten.

 

Vast element van de reis is dat je de mogelijkheid hebt 3x per dag de dolfijnen (mits ze er zijn, het blijven wilde dieren) van dicht bij te bewonderen, met ze mee zwemmen, ze zien spelen, stoeien & slapen. Daarnaast is het een week waarin je echt helemaal vrij bent om zelf aan te geven waar je zin in hebt. Wij verwachten dat je je dag zo invult, dat je het maximale uit je vakantie haalt. De kinderen hebben een topweek, en jij ook!

P5160304.jpg
PA160225.jpg
P5150164.JPG